Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Αίτημα για άμεση συνεδρίαση του Δ.Σ. για το προσφυγικό κατέθεσαν τρεις παρατάξεις στο Δήμο Λεβαδέων

Αίτημα προκειμένου να συνεδριάσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων κατέθεσε η αντιπολίτευση στην Πρόεδρο του Δ.Σ.
«Μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν τα οποία επιβεβαιώνουν την ακαταλληλότητα του κτιρίου του πρώην εργοστάσιου «Καλαμπόκα» γιατί φιλοξενίας προσφύγων αιτούμεθα όπως συγκαλέσετε έκτατο Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την ανάκληση της υπ. Αριθμ. 303 /13 -07-2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων καθ΄ ο μέρος αφορά την πρόταση της πλειοψηφίας ως χώρο για τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας 600 προσφύγων στο χώρο που ανήκει στη Eurobank πρώην ιδιοκτησίας Καλαμπόκα», αναφέρει η αίτηση.
Το αίτημα για την συνεδρίαση υπογράφουν από τον οι: Άρης Ρούσσαρη, Αλέκος Μητάς, Σπύρος Γκικόπουλος, Κώστας Σωτηρόπουλος και Παναγιώτης Δελής (Συμμαχία Αλληλλεγγύης), Νώντας Κοτσικώνας, Πέτρος Αρκουμάνης, Νίκος Μπράλιος και Κώστας Αίσωπος (Λαΐκή Συσπείρωση), Γιώργος Ζιώγας, Γιώργος Σκλάβος και Λουκάς Παπαϊωάννου (Πρωτοβουλία Πολιτών) και τέλος Θεόδωρος Θεοδώρου (Αξιοκρατία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: