Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο εμπορικός κόσμος της πόλης στηρίζει τον 4ο Τροφώνιο ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς

 
            Δια της παρούσης συγχαίρουμε τον ΑΚΟ Λιβαδειάς για την απόφαση διεξαγωγής και συνέχισης της αθλητικής δραστηριότητος που αποτελεί πλέον θεσμό ,τον «Τροφώνιο ημιμαραθώνιο» . Η προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού και του αθλητισμού επιβάλλεται να έχει την στήριξη όλων μας στην δύσκολη κοινωνική οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας. Ο πολιτισμικός πλούτος και η υπηρεσία στο αθλητικό ιδεώδες είναι ίσως το πρώτο που θα πρέπει να μεταφέρουμε  στην νέα γενιά.
Για αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή και στέκεται αρωγός ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΚΟΛ που τόσα χρόνια πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας. Καλούμε όλο τον εμπορικό κόσμο και τους συμπολίτες μας την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 να βγουν στους δρόμους, να χειροκροτήσουν και να εμψυχώσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν ανακηρύσσοντας νικητή την συμμετοχή και την προσπάθεια.
Όλοι μαζί ας υιοθετήσουμε αυτήν την Λιβαδείτικη γιορτή-θεσμο του αθλητισμού δίνοντας   στην πόλη μας μια εικόνα χαράς αισιοδοξίας κόντρα στην μιζέρια της καθημερινότητας


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: