Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Στον Φίλη φτάνει εν τέλει το θέμα του Γυμνασίου Ακραιφνίου !


Σε συνέχεια της απόφασης της χθεσινής λαϊκής συνέλευσης στο Δημοτικό Κατάστημα Ακραιφνίου (http://orchomenos-press.blogspot.gr/2016/10/24_27.html)
 , αντιπροσωπεία των γονέων και κηδεμόνων, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Αλέκος Βασιλείου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ακραιφνίου κκ. Έλενα Γεωργίου και Γιάννης Φουρτάκας, ο Πρόεδρος του ΔΣ και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Λάμπρος Ρόδης, o Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Νταβαλούμης, ο Επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Κώστας Ξηρογιάννης και η Δημοτική Σύμβουλος της Μειοψηφίας κα Βούλα Καράλη συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανο στο γραφείο του στο Δήμο Ορχομενού.

Μετά από διάλογο και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την δυσάρεστη εξέλιξη και την οριστικοποίηση της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας να κλείσει – για φέτος – η θεωρητική κατεύθυνση στο Γυμνάσιο Ακραιφνίου με λυκειακές τάξεις, ο Δήμαρχος επικοινώνησε εκ νέου με τον κυβερνητικό βουλευτή στο Νομό μας κ. Νίκο Θηβαίο και του μετέφερε προφορικά την επιθυμία του Δήμου Ορχομενού να συναντήσει άμεσα στον Υπουργό Παιδείας κ. Νίκο Φίλη προκειμένου να του εκθέσει από κοντά τα επιχειρήματά μας, με σκοπό να ανατρέψει εν τέλει την απόφασή του αυτή.
Ο κ. Θηβαίος δεσμεύτηκε να πιέσει από μέρους του να γίνει το συντομότερο η συνάντησή αυτή.
Παράλληλα, αποφασίστηκε, συντάχθηκε και αποστάλθηκε ήδη σχετικό γραπτό αίτημα του Δήμου Ορχομενού προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και αναμένεται ο ορισμός αυτής της συνάντησης σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργού.

Για ο,τι νεότερο, θα επανέλθουμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: