Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Το Σ.Ε.Ε.Η Επ. Λιβαδειάς υποδέχθηκε οικογενειακά το νέο χρόνο



«Είναι οι άνθρωποι που… μας αλλάζουν τα φώτα», όπως πολύ εύστοχα είπε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου π. Δημήτριος κατά το χαιρετισμό του στην κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Επ. Λιβαδειάς, οι οποίοι οργάνωσαν σήμερα  το μεσημέρι στο κέντρο της Λιβαδειάς και στο πασίγνωστο πλέον ... Masa Masa, το επίσημο καλωσόρισμα του 2017 για το δραστήριο φορέα τους.





Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Παπανικολάου και τα μέλη του ΔΣ ευχήθηκαν στα μέλη τους και τις οικογένειές τους «καλή και δημιουργική χρονιά», ενώ και φέτος συμβολικά σ` αυτή τους την ετήσια συνάντηση, συμβολικά τίμησαν παιδιά των συναδέλφων τους που πέτυχαν σε ανώτερα ιδρύματα.
Την τιμητική διάκριση παρέλαβε φέτος η φοιτήτρια Σταμαρία Ρεμπάπη του Πλούτου και τις Γιώτας, που σπουδάζει πλέον ψυχολογία στην Αθήνα. Το βραβείο της παρέλαβε η μητέρα της από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχήθηκε αντοχή και δύναμη στην σπουδαία δουλειά που κάνουν οι εγκαταστάτες ηλεκτρολόγοι στην περιοχή μας.












Παρών και ο επί σειρά πρόεδρος τους, ο αξιαγάπητος κ. Γιάννη Καρράς, ο οποίος πάντοτε κοντά τους ευχήθηκε για «καλή χρονιά με υγεία».
Τον Δήμο Λεβαδεών εκπροσώπησε ο κ. Ντελίκος και τον Δήμο Ορχομενού ο κ. Ρόδης.
Το φλουρί της βασιλόπιτας πέτυχε ο ηλεκτρολόγος κ. Ζαχαρίας Λαγός από το Στείρι.


Το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί, σ` ένα  μαγαζί είχε ... γεύση Ορχομενού, το πασίγνωστο πλέον Masa Masa, που έδωσε εδώ και μήνες - κατά γενική ομολογία - ένα άλλο τόνο στην εστίαση της πόλης, με την σφραγίδα της Γιούλης Μερίκου ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: