Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος χαιρετίζει την ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την επανασύσταση ανεξάρτητου εθνικού φορέα διαπίστευσης με την επωνυμία «Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης»

Σε συνέχεια της ψήφισης στις 25/4/2017 του  νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την επανασύσταση ανεξάρτητου εθνικού φορέα διαπίστευσης με την επωνυμία «Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης», ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, και ιδιαίτερα προς τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Αλέξη Χαρίτση, για την επιτυχία της αναβάθμισης του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης και κατοχύρωσης της ανεξαρτησίας του.
Με το νόμο αυτό κατοχυρώνεται η βιωσιμότητα και η διεθνής αναγνώριση του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο, προστατεύεται ο κλάδος των υπηρεσιών διαπίστευσης στη χώρα και διασφαλίζονται οι ελληνικές εξαγωγές.
Ο Σύνδεσμος αναγνωρίζει τις σοβαρές προσπάθειες που καταβάλλονται από το Υπουργείο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες για την επίλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων του κλάδου διαπίστευσης της χώρας και χαιρετίζει κάθε επιτυχία προς αυτή την κατεύθυνση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: