Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Το TV 100 ήρθε στην πόλη μας για να δείξει τις ομορφιές της!

 Προσκεκλημένοι του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού, του Προέδρου του κ. Κώστα Πατσαλή και των δραστήριων μελών του ήταν για το τριήμερο 21-22-23 Απριλίου 2017 η παρουσιάστρια και οι συντελεστές της εκπομπής «Πολιτιστικό Ημερολόγιο» του TV 100 της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αφιερώσει μια ωριαία εκπομπή στον ιστορικό Ορχομενό και τις ομορφιές του.




 Το γύρισμα περιελάμβανε γνωστές και αγαπημένες σε όλους μας διαδρομές, με έμφαση όμως την πλούσια λαϊκή μας παράδοση, την οποία εκφράζει ο Λ.Ο.Ο. μέσα από τις πρωτοβουλίες του. Γι` αυτό και η … κορύφωση των γυρισμάτων έγινε το πρωί της περασμένης Κυριακής στην Πηγή του Κάρκαρη, όπου κατά παράδοση οι μέλλουσες νύφες έπλεναν τα προικιά τους, ενώ μέχρι και σήμερα στο σημείο τιμούμαι τα Άγια Θεοφάνεια.
Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, η εκπομπή φιλοξένησε δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά, του Προέδρου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δημάρχου Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανου, του Προέδρου του ΔΣ κ. Λάμπρου Ρόδη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη και άλλων προσώπων της περιοχής μας που πλαισίωσαν αυτή την πρωτοβουλία του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού, η οποία θα προβάλλει τον ανεξάντλητο τόπο μας στη Βόρεια Ελλάδα. 





 Το ORCHOMENOS PRESS ήταν στις Πηγές των Χαρίτων απ` όπου και σας μεταφέρει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, με την εορτάζουσα διάσημη Ορχομένια Δημοτική τραγουδίστρια κα Γωγώ Τσαμπά να συμμετέχει αφιλοκερδώς στα γυρίσματα, τα οποία επίσης παρακολούθησαν φίλοι του Λαογραφικού Ομίλου,  περαστικοί και επισκέπτες της πόλης μας, ενώ παρόντες ήταν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι κκ. Γρηγόρης Γαλάνης, Κική Καραβαγγέλη, Άγγελος Μαράντος, Βασίλης Τάγκαλης, Γιώργος Βούτσας, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ. Γιάννης Πάνου, κ.α.  
















 Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας!
Αναμένουμε την προβολή της εκπομπής αφιερωμένης στον Ορχομενό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: