Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Η Μοτολέσχη Ορχομενού πάντα παρούσα για το καλό του τόπου μας!

Δεν είναι ο μόνος συλλογικός φορέας του τόπου μας που ανταποκρίνεται με ευχαρίστηση σε κάθε δημόσιο κάλεσμα, αλλά η φύση της αποστολής τους αξίζει ξεχωριστή μνεία! 
Αφορμή γίνεται η πρόσφατη μουσική εκδήλωση που οργάνωσε η Αθλητική Ένωση Ορχομενού στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, όπου τα μέλη της Μοτολέσχης Ορχομενού – στο πλαίσιο των διευρυμένων δράσεων που έχει αποφασιστεί από το ανήσυχο Διοικητικό του Συμβούλιο – ανέλαβαν το ρόλο του συντονισμού των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών των επισκεπτών. 
Οκτώ μέλη βοήθησαν στο παρκάρισμα των οχημάτων από την είσοδο του γηπέδου, την οποία είχαν οριοθετημένη και καθαρή για λόγους ασφαλείας, μέχρι την είσοδού του Γενικού Λυκείου, όλα τα οχήματα με μέτωπο προς την πόλη για εύκολη και χωρίς εμπόδια αναχώρηση των επισκεπτών και επίσης περιπολούσαν έως αργά πάνω-κάτω ώστε να μην υπάρξουν φθορές και κλοπές. Παράλληλα, αντιπροσωπεία τους έδωσε ένα δυναμικό παρών και στο χώρο της συναυλίας, ενισχύοντας την βραδιά της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού. Είπαμε, η ισχύς εν τη ενώσει!!!


Για τον τόπο μας, που αγαπάμε και θέλουμε να τον δούμε να καλυτερεύει! 
Συγχαρητήρια για το κέφι σας και τη στήριξή σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: