Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Το φθινοπωρινό πρόγραμμα του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αγαπημένα μέλη και φίλοι του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε, καλωσορίσατε στη φθινοπωρινή μας πόλη. Ποιος θα μου τo ’λεγε, πως “αγγίξαμε” τον Σεπτέμβρη, τον ήρεμο, νοσταλγικό, ρομαντικό μήνα του χρόνου!!! 
Έρχεται αθόρυβα, αθέατος, τρελά ερωτευμένος με το καλοκαιράκι, “γεύεται” όλες τις νοστιμιές, ανασαίνει όλα τα αρώματα, απολαμβάνει τις μοναδικές του χάρες και μετά το κλείνει ζηλότυπα στη δροσερή του αγκάλη, για να το εξαφανίσει, να μας το “κλέψει” έστω μέχρι του χρόνου!!!
Κι εμείς οι εραστές της καλοκαιρινής θάλασσας, πώς να παρηγορηθούμε τώρα που θα στερηθούμε, το χάδι, το υγρό της άγγιγμα; Εγώ πάντως βρήκα παρηγοριά στο συναπάντημα μας το φθινοπωρινό... Κι άρχισα να ονειρεύομαι, να σχεδιάζω, να εύχομαι κι αυτή η χρονιά να είναι επιτυχημένη, γεμάτη καρπούς για σας… Εξ άλλου υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από την αγάπη που μας ενώνει; Από την έγνοια του ενός για τον άλλον, που καθαγιάζει την ζωή μας; Από τη συντροφικότητα που απαλύνει τον πόνο της απώλειας, της μοναξιάς; 
Αχ θάλασσα μου, φεύγοντας παίρνω μαζί μου τον παφλασμό του κύματος, που μοιάζει με φωνή, που άλλοτε θεριεύει και γίνεται κραυγή χαράς, αλαλαγμός, κλάμα σπαρακτικό,, ξεφωνητό απόγνωσης κι άλλοτε ένοχη σιωπή παραίτησης, αποδοχής, φόβου για τη ζωή που ζούμε!!!
• Στις 25 Σεπτεμβρίου Δευτέρα απόγευμα 7.00 μ.μ καλούμε στο Κέντρο Πρόληψης, έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου «Λουκάς Ν. Δέδες» (Δημ. Ι. Ανδρεαδάκη 47) τα στελέχη του Παρ. Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε τομεάρχισες, εθελόντριες κ.α (μακάρι να χωρούσαμε όλοι) στην εναρ-κτήρια εκδήλωση μας.
Θα μιλήσει ο πατήρ Σπυρίδωνας Βασιλάκος εφημέριος του Ι. Ν. Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών με θέμα: “Η ζωή μας μοιάζει μ’ ένα υπέροχο παραμύθι;”. Μετά θα σας κεράσουμε λουκουμάδες με παγωτό που θα παρασκευάσει η Πρόεδρος μας, συνοδεία μουσικής. Προσκεκλημένος μας είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεώργιος.
• Όπως κάθε χρόνο στις 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου, Σάββατο-Κυριακή σας προσκαλούμε να μας συντροφεύσετε στην προσκυνηματική μας διήμερη εκδρομή στο νησί της Παναγιάς στην Τήνο.
Ελάτε να αποθέσουμε τη δέηση, το τάμα μας, να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα, να αποδράσουμε από την καθημερινότητα και να βοηθήσουμε το Παράρτημα της καρδιάς μας, με την συμμετοχή μας, στον αγώνα του να νικήσει τα νοσήματα φθοράς και να χαρίσει σε όλους ζωή με ποιότητα!!!
Δηλώσατε συμμετοχή έγκαιρα στις κυρίες: 
Τασία Καντά 22610-22539 κιν. 6982784969, Μαρία Καραμάνη 22610-29906 κιν. 6975680284 & Χρύσα Ρεμπάπη 22610-21769 κιν. 6982980490
“Κι εσύ λοιπόν…
στέκεσαι έτσι βουβός με τόσες παραιτήσεις
στέκεις απαίσια βουβός σαν πεθαμένος.
Ελευθερία ανάπηρη, πάλι σου τάζουν” Μιχ. Κατσαρός

Αγαπημένοι μας φίλοι. “Αντισταθείτε στη σιωπή” και καλό φθινόπωρο με υγεία, αισιοδοξία και αγάπη!!!
Για το Δ.Σ. - Η Πρόεδρος
Στέλλα Ταπανλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: