Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ενδιαφέρουσα ενημέρωση για τους επαγγελματίες της εστίασης από το Επιμελητήριο Βοιωτίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ»
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ»

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως θα γνωρίζετε, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης «Αυτοδιαχείριση», έχουν συνάψει μια σημαντική και πρωτοπόρο συμφωνία συνεργασίας, αναφορικά με τα πνευματικά δικαιώματα.
Η συμφωνία αυτή κατέληξε σε ένα αμοιβολόγιο δίκαιο και κοινά αποδεκτό, με το οποίο οι επιχειρήσεις-μέλη των Επιμελητηρίων, που είναι υπόχρεοι πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων και επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να καταβάλλουν λιγότερα χρήματα, ενώ και οι δικαιούχοι δημιουργοί θα εισπράττουν περισσότερα από όσα, όταν τον χώρο καταδυνάστευε η ΑΕΠΙ. 
Στο πλαίσιο αυτό, θα ισχύσει προσφορά και όσοι πάρουν την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ από σήμερα και μέχρι 31.12 2017, τότε, με το ποσό της άδειας για το 2017, εξοφλούν και το 2018.
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν την άδεια και τη χρήση της μουσικής της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  για δύο έτη, με το ίδιο χαμηλό αμοιβολόγιο του 2017.

Ειδικότερα, η διαδικασία περιλαμβάνει τα εξής: οι ενδιαφερόμενοι χρήστες προσέρχονται στα Επιμελητήρια της περιοχής τους και αφού ενημερωθούν σχετικά με το Συμφωνητικό, καθώς και τον Πίνακα με το Αμοιβολόγιο, συμπληρώνουν σχετική Αίτηση και αφού τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους ως μέλη του Επιμελητηρίου τους και καταθέσουν το ποσό της ετήσιας Άδειας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, εισέρχονται στη Συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει:

Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής
Ποιοτικό ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο από 12 θεματικά κανάλια 24 ώρες το 24ωρο 
Προσιτές τιμές από Αμοιβολόγιο κοινής διαπραγμάτευσης 

Το καθαρό (100 %) ρεπερτόριο των μελών της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ διατίθεται στους χρήστες σε μουσικές λίστες με τη λήψη ενός ατομικού κωδικού, όταν τους αποσταλεί το τιμολόγιο για την ετήσια άδειά τους.  Με τον κωδικό αυτό οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε 12 κανάλια μουσικής από τις μουσικές λίστες, 24 ώρες το 24ωρο. 

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μουσική λίστα ανάλογα με το μουσικό είδος που επιθυμεί, κάνοντας απλή αναπαραγωγή της λίστας online (συνδεδεμένος στο internet), είτε offline (εκτός σύνδεσης) κατεβάζοντας απλά τη λίστα στον υπολογιστή του.

Αυτή  τη στιγμή οι προσφερόμενες λίστες είναι οι ακόλουθες και αριθμούν πάνω από 2000 κομμάτια. 
ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 
ΛΑΪΚΟ & ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΕΤΡΟ
ΚΛΑΣΙΚΗ & ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ - BACKGROUND MUSIC
FOLK, COUNTRY, SONGMAKERS
ETHNIC & WORLD MUSIC
POP, INDIE ROCK, ELECTRONICA
JAZZ, BLUES, WOLRLD FUSION
DANCE & CLUB HITS (R’N’B, FUNK, SOUL, LATIN, DISCO, HIP HOP, REGGAE)
LOUNGE & CHILL OUT MUSIC

Ο χρήστης επιπλέον έχει τη δυνατότητα να επιλέξει κομμάτια από το σύνολο των προσφερόμενων μουσικών έργων δημιουργώντας το δικό του playlist ανάλογα με τη χρήση που θέλει και θα λάβει ένα mail με τις οδηγίες αυτής της εφαρμογής μαζί με την σχετική άδεια. 

Πληροφορίες για το ρεπερτόριο της «Αυτοδιαχείρισης» και τεχνικά θέματα: κ. Αναστάσης Γρίβας, τηλ. 2103252192, 2103215278 
Πληροφορίες για την διαδικασία εγγραφής και πληρωμής: κα Γαρυφαλλιά Θεοχαροπούλου, τηλ. 2261028281(Επιμελητήριο Βοιωτίας).


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης






Δεν υπάρχουν σχόλια: