Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Βούλιαξε από κόσμο η πρωτεύουσα της Βοιωτίας στην 4η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας»

Κάθε χρόνο και καλύτερα! Αυτή η φράση ταιριάζει στην επιτυχημένη πέρα για πέρα χθεσινοβραδυνή διοργάνωση της «Λευκή Νύχτα» στην πόλη της Λιβαδειάς. Κόσμος απ`όλα τα γειτονικά μέρη, από τους όμορους Νομούς, μικροί και μεγάλοι που είχαν στην κυριολεξία κατακλύσει την πρωτεύουσα της Βοιωτίας, απόλαυσαν τόσο τις αγορές τους μέχρι και τα μεσάνυχτα, καθώς οι έμποροι είχαν ορίσει ειδικές τιμές για τη βραδιά αυτή – όσο και εξ` αιτίας των ποικίλων δραστηριοτήτων, με αποκορύφωση την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κεντρική πλατεία.




  
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειά δια στόματος του Προέδρου του κ. Θανάση Καλογρηά ευχαρισρεί όλους όσους στήριξαν και υποστήριξαν εμπράκτως και την 4η κατά σειρά «Λευκή Νύχτα», ενώ δεν παρέλειψε να θυμηθεί και τους εργαζόμενους, οι οποίοι υπερέβησαν εαυτό για να στηρίξουν με την υπερωριακή εργασία τους αυτό το θεσμό, που φαίνεται όχι αρέσει πραγματικά στο καταναλωτικό κοινό.

Μπράβο σ` όλους σας! Και του χρόνου, ακόμη πιο ψηλά!!!


Δείτε το ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας με τις δηλώσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων και πλάνα από μια Λιβαδειά που βούλιαξε από κόσμο..



Δεν υπάρχουν σχόλια: