Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Στρατηγική τουριστικής προβολής του Σ.Π.Ο.Α.Κ. - Παρουσίαση Νέου Λογότυπου

Με την ευκαιρία της Ημερίδας για την ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, με διοργανωτές το «Δίκτυο Forum Ανάπτυξης» σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Σ.Π.Ο.Α.Κ., έγινε επίσημη παρουσίαση του νέου λογότυπου τουριστικής προβολής και προώθησης του Σ.Π.Ο.Α.Κ. σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Κορινθιακός: Μια Θάλασσα μια Αγκαλιά» συνοδευόμενο από το σύνθημα:
Προστατεύουμε τη ΦΥΣΗ
Αναδεικνύουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ
Τιμούμε τις ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

και "Corinthian Gulf" που συνοδεύεται από τα αρχικά H.U.G. (αγκαλιά), από τα αρχικά History (Ιστορία) – Uniqueness (Μοναδικότητα) – Gastronomy (Γαστρονομία).

Το λογότυπο, το σύνθημα και η γενικότερη στρατηγική τουριστικής προβολής παρουσιάστηκαν από τον επικεφαλή της εταιρείας συμβούλων του Σ.Π.Ο.Α.Κ. κ. Νότη Μαρτάκη αποσπώντας θετικά σχόλια και χρήσιμες παρατηρήσεις από τους παριστάμενους συνέδρους (Δημάρχους και μέλη του Δ.Σ. του Σ.Π.Ο.Α.Κ.) και πολίτες.
Με την ευκαιρία αυτή ο Πρόεδρος του Σ.Π.Ο.Α.Κ. κ. Σταμάτης Χαλβατζής αναφέρθηκε διεξοδικά και στη σχέση της ανάπτυξης με το περιβάλλον, εστιάζοντας στην ισόρροπο και αειφόρο ανάπτυξη με σεβασμό στη φύση. Αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες του Σ.Π.Ο.Α.Κ. για την ένταξη του Κορινθιακού στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο NATURA 2000, συνδέοντας την προοπτική αυτή, με την απαραίτητη επιστημονική έρευνα και παρακολούθηση για την προστασία του Κορινθιακού.
Μιλώντας για το ίδιο θέμα ο παριστάμενος Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος, επανέλαβε την δέσμευση για σύντομη ανακήρυξη και ένταξη του Κορινθιακού στο Δίκτυο NATURA και επεσήμανε την καλή συνεργασία και συνεννόηση με τη διοίκηση του Σ.Π.Ο.Α.Κ. 
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Κορινθίων και Αντιπρόεδρος του Σ.Π.Ο.Α.Κ. κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, επεσήμανε πως η Ημερίδα είχε σαν στόχο την ανάδειξη των ζητημάτων που συνδέονται με τον Κορινθιακό και την ορθολογική ανάπτυξη της περιοχής, έτσι ώστε να παραδώσουμε ένα υγιές θαλάσσιο οικοσύστημα στις επόμενες γενεές. 


Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: