Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

"ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΛΙΒΙΣΙ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ . ΤΟ ΧΘΕΣ , ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΟ ΑΥΡΙΟ ": Μια νοσταλγική εκδήλωση από τη Ένωση Μικρασιατών Θήβας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 19:00 , 
στα γραφεία της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, Ομήρου και Αγ. Ελένης 25,
η Ένωση Μικρασιατών Θήβας και η Εταιρία Ιστορικών Ερευνών "Η ΛΥΚΙΑ" με έδρα την Αθήνα , προσκαλούν τους Μακρινούς/Λιβισιανούς της Θήβας αλλά και όλους τους φίλους ενδιαφερόμενους Μικρασιάτες και μη ,στην εκδήλωση :
"ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΛΙΒΙΣΙ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ . ΤΟ ΧΘΕΣ , ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΟ ΑΥΡΙΟ "
Συνεχίζεται έτσι , μετά την Αθήνα, τη Ρόδο , την Κρήτη και την Εύβοια , η περιοδεία ενημέρωσης , στα πλαίσια της προσπάθειας διάσωσης της προσφυγικής μας μνήμης που θα κορυφωθεί , με τη διοργάνωση του : 
1ου ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΜΑΚΡΙΝΩΝ-ΛΙΒΙΣΙΑΝΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018
Στην εκδήλωση θα γίνει αναφορά στη ιστορία , την παρούσα κατάσταση του Λιβισιού , την πορεία της ιστορικής έρευνας και τις μελλοντικές δράσεις . Παρακαλούμε τους φίλους και συμπατριώτες να μεταφέρουν το κάλεσμα σε όσες οικογένειες γνωρίζουν , προτρέποντας τη νέα γενιά να συμμετάσχει , ώστε να πάρει τη σκυτάλη στη γνώση και το χρέος προς τους προγόνους .
Καλοδεχούμενα , οποιαδήποτε διαθέσιμα οικογενειακά αρχεία-έγγραφα-φωτογραφίες-μαρτυρίες-κειμήλια , ώστε να φωτογραφηθούν με το πέρας της εκδήλωσης , για να ενσωματωθούν στο ήδη υπάρχον σημαντικό οικογενειακό αρχείο , το οποίο σύντομα θα γίνει προσβάσιμο σε όλους ψηφιακά .
ΟΜΙΛΗΤΕΣ: 
*Μαρία Βαμβακοπούλου , Συγγραφέας. 
*Τάσος Κακλαμάνης , Χημικός Μηχανικός -Ερευνητής.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ :
*Γιώργος Γελεκας , Πρόεδρος Μικρασιατών Θήβας

Δεν υπάρχουν σχόλια: