Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο από τον ΑΚΟΛ

Μία καθ’ όλα πετυχημένη μουσική βραδιά, αγάπης και ελπίδας, πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη αίθουσα του RODON PALACE, οι ιδιοκτήτες της οποίας μας την παραχώρησαν δωρεάν, καθώς δωρεάν ήταν και η προσφορά υπηρεσιών των εργαζομένων του κέντρου.
Δωρεάν ήταν επίσης και η παρουσία των καλλιτεχνών Ματθαίου Γιαννούλη, Κυριαζή Παπαλούδη, Φώτη Κυμωλιάτη και Σταύρου Τσολερίδη, οι οποίοι με τη μουσική τους πρόσφεραν μία αξέχαστη βραδιά, κρατώντας αμείωτο το κέφι όλων των παρευρισκομένων μέχρι το τέλος. 
Την εκδήλωση που διοργάνωσε το Δ.Σ. του ΑΚΟΛ, σε συνεργασία με την Επιτροπή SPECIAL Νομού Βοιωτίας και τη βοήθεια εθελοντών, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Λεβαδέων, με σκοπό τη στήριξη των αθλητών και αθλητριών που μετέχουν στις δραστηριότητες των SPECIAL
Εκτός από τη  Δήμαρχο Κα Γιώτα Πούλου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λεβαδέων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος κ. Γιάννης Περγαντάς, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
Για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους σε αγώνες, η Δήμαρχος απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους Ζαννιά Ζαχαρούλα-Μαρία, Λαμπίρη Μαρία, Θηβαίο Χρήστο και Κόντο Λάμπρο, για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους στους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες που έγιναν τον Μάρτιο του 2017 στην Αυστρία, καθώς και στον Εμμανουηλίδη Παναγιώτη, για τη συμμετοχή και διάκρισή του στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2017.
Εκ μέρους όλων των αθλητών ο Λάμπρος Κόντος, αφού ευχαρίστησε για την τιμή που τους έγινε, υποσχέθηκε να φέρουν κι’ άλλες διακρίσεις στο μέλλον, με τη βοήθεια των προπονητών τους, οι οποίοι να σημειωθεί προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους.
Όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και σε όλους όσοι παραβρέθηκαν σ’ αυτή, καθώς και σε όσους πρόσφεραν δώρα για την πραγματοποίηση λαχειοφόρου αγοράς, τους οφείλουμε απεριόριστες ευχαριστίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια: