Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Τα κρασιά της Στερεάς Ελλάδας παρουσιάζονται στη Αθήνα

Οι οινοπαραγωγοί της Στερεάς Ελλάδας συμμετέχουν στην εκδήλωση γευσιγνωσίας «Οινοκεντρικά» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, με ώρες λειτουργίας 12:00 – 16:00 για τους επαγγελματίες και 14:00 – 20:00 για τους καταναλωτές. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας», η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η ΕΝΟΑΚΕ.
Η υποστήριξη της συγκεκριμένης εκδήλωσης αποτελεί μέρος του ολοκληρωμένου σχεδίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας αλλά και την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ των επιχειρήσεων της Στερεάς για την ανάπτυξη των προϊόντων της στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.
Κατά την εκδήλωση, επαγγελματίες και καταναλωτές, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τα ιδιαίτερα κρασιά της Στερεάς Ελλάδας με όλα τα χαρακτηριστικά των αμπελώνων της σε συνδυασμό με φαγητό και προϊόντα, κυρίως τοπικής παραγωγής.
Για την υλοποίηση του σχεδίου της Περιφέρειας για την στήριξη της επιχειρηματικότητας μίλησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης επισημαίνοντας ότι βασικός του άξονας είναι η στήριξη της τοπικής παραγωγής.
«Με αυτό το σχέδιο νομίζω ότι δείχνουμε τον δρόμο για το πώς μπορεί η Στερεά Ελλάδα και ολόκληρη η χώρα να ξεκολλήσει από όλα αυτά που την κρατούν καθηλωμένη. Εμείς αντιλαμβανόμαστε τον όρο επένδυση με την στενή συνεργασία των ελληνικών επιχειρήσεων και του Δημοσίου. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις μας να γίνουν δυνατές και να ανοιχτούν στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά. Όσο πιο δυνατές γίνονται τόσο δυναμώνουμε και εμείς. Αυτό κάνουμε και σε αυτή την εκδήλωση, πάμε με τους οινοποιούς μας να δείξουμε σε όλους την ποιότητα και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας» τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: