Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα η Εκδήλωση Απονομής του Σήματος Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση στους Δήμους


Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 19.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση Απονομής του Σήματος Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση στους Δήμους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας, θα βραβευθούν οι δήμοι που διακρίθηκαν. Συνολικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διαδικασία 45 Δήμοι από τους οποίους οι 23 υπέβαλαν φάκελο συμμετοχής.  
Η απονομή των βραβείων θα γίνει από το Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ Γ. Πατούλη και την επικεφαλής του Κέντρου Εμπειρογνωσίας του Συμβουλίου της Ευρώπης Αλίνα Τατάρενκο.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Κοινού Έργου Ευρωπαϊκής Ένωσης – Συμβουλίου της Ευρώπης «Τεχνική Βοήθεια για τη Θεσμική Ενίσχυση της Τοπικής Διακυβέρνησης στην Ελλάδα», μετά από αίτημα του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η Απονομή του Σήματος Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση θα γίνει σε δήμους που διακρίθηκαν για το επίπεδο διακυβέρνησης με βάση τις 12 Ευρωπαϊκές Αρχές Χρηστής Διακυβέρνησης, (εκπροσώπηση, ανθρώπινα δικαιώματα, αποτελεσματικότητα, δεξιότητα, ανταπόκριση, κα.).    

Δεν υπάρχουν σχόλια: