Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Στις 31 Μαρτίου και στην Π.Ε. Βοιωτίας η διημερίδα επαγγελματικής επιμόρφωσης με θέμα «Εμπορική Πολιτική και Πωλήσεις στο Εξωτερικό»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στα πλαίσια των δράσεων ενίσχυσης της εξωστρέφειας του αγροδιατροφικού κλάδου, προσκαλεί παραγωγούς και στελέχη επιχειρήσεων σε διημερίδα επαγγελματικής επιμόρφωσης με θέμα,

«Εμπορική Πολιτική και Πωλήσεις στο Εξωτερικό»

η οποία θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2018 και ώρες 9:00 - 14:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Διοικητηρίου Π.Ε. Βοιωτίας, στη Λιβαδειά, Φίλωνος 35-39, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Το διήμερο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 10 ωρών, στοχεύει στην απόκτηση όλων των απαραίτητων σύγχρονων δεξιοτήτων και τεχνικών για την υποστήριξη και ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων, καλύπτοντας τα ακόλουθα θέματα:

-          Εταιρικός προγραμματισμός και εκτίμηση εξαγωγικής δυνατότητας
-          Προϊοντική ανασκόπηση διεθνών αγορών
-          Ανάλυση διεθνούς αγοράς και προσδιορισμός ανταγωνισμού
-          Στρατηγικός σχεδιασμός πωλήσεων
-          Μίγμα μάρκετινγκ (προϊόν, διανομή, τιμολογιακή πολιτική, επικοινωνία)

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η κυρία Νατάσσα Λιβανού, έμπειρη σύμβουλος εξαγωγών οίνου και νωπών προϊόντων, με πολυετή θητεία ως διευθύντρια εξαγωγών σε μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα χρειαστεί να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλουν στο info@agrifoodcentralgreece.gr το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018. Κατά τη διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων για την παρακολούθηση του προγράμματος.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης του προγράμματος από την Ελληνοαμερικανική Ένωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: