Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Στα “κάγκελα” οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ – Προειδοποιούν για μαζική κάθοδο και πορεία στην Αθήνα

Νέα διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της διοίκησης της μεταλλοβιομηχανίας ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα πραγματοποίησαν την Τρίτη 20 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα κάγκελα, καθώς οι εξελίξεις φαίνεται να είναι δυσοίωνες και το λουκέτο στην πάλαι ποτέ κραταιά μεταλλοβιομηχανία να μοιάζει πιο κοντά από ποτέ. Μπροστά στο αβέβαιο μέλλον τους και με τα μέτωπα να είναι πολλά και ανοιχτά, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα τους.

Εκτός της παράστασης διαμαρτυρίας, τα πέντε σωματεία εργαζομένων διεκδικούν πριν το Πάσχα και συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη παρουσία και φορέων, προκειμένου να ενημερωθούν για τα σχέδια της Κυβέρνησης αναφορικά με το μέλλον της ΛΑΡΚΟ. Παράλληλα, προειδοποιούν πως αν ο κ. Σταθάκης δεν δεχθεί το αίτημα τους, θα συνεχίσουν με αμείωτο ρυθμό τις κινητοποιήσεις τους, πραγματοποιώντας μαζική κάθοδο και πορεία στην Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι, σε πρόσφατο αίτημα τους για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, η απάντηση της Κυβέρνησης ήταν μία κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση, μεταξύ των Υπουργών Σταθάκη και Τσακαλώτου και Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τις περιοχές που εδράζεται η επιχείρηση. 
Πηγή https://evia365.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: