Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα ο κ. Π. Αγνιάδης με το νέο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τη νέα Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο και αφού εξήρε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα Επιμελητήρια στο σύνολο της εθνικής μας οικονομίας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για ένα καλύτερο μέλλον και τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Επιμελητηριακού κόσμου. 

Η νεοεκλεγείσα Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕ αποτελείται από τους: Παναγιώτη Αγνιάδη, Ιορδάνη Τσώτσο, Γιάννη Βουτσινά, Γιάννη Μασούτη, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Στέφανο Γεωργιάδη, Φώτη Δαμούλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Παύλο Ραβάνη και Μανώλη Αλιφιεράκη. 
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, αφού παρουσίασε τους νεοεκλεγέντες εκπροσώπους της ΚΕΕ, ανέλυσε διεξοδικά τις θέσεις και τις απόψεις της Επιμελητηριακής Κοινότητας για να επανέλθει η αγορά και η εθνική οικονομία στην κανονικότητα. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι τα Επιμελητήρια έχουν ήδη επεξεργαστεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο αναπτυξιακών δράσεων, το οποίο θα προτείνουν στην Κυβέρνηση και γενικότερα στον πολιτικό κόσμο, καθώς πλέον μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: