Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Σίγουρος για τη νίκη της ΝΔ εμφανίστηκε ο κ. Λ. Αυγενάκης από τη Λιβαδειά - Ζήτησε ενότητα και ισχυρή αντιπροσώπευση στις επόμενες εκλογές





  Μ` ένα μαζικό κάλεσμα, η ΝΟ.ΔΕ Βοιωτίας και ΟΝΝΕΔ έστειλαν βράδυ της Παρασκευής από τη Λιβαδειά ένα εξίσου μαζικό μήνυμα ενότητας και κοινής συμπόρευσης, ένα μαζικό μήνυμα για ανάγκη ανατροπής της παρούσας διακυβέρνησης, προκειμένου η ΝΔ και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να εφαρμόζουν ένα πρόγραμμα, «βασισμένο στην αλήθεια»., όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο προσκεκλημένος τους ομιλητής, Γραμματέας της πολιτικής επιτροπής και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Αυτό το μήνυμα – βασισμένο πάνω στη σημερινή πολιτική στρατηγική που αναπτύσσει το κόμμα συνολικά – έστειλε αρχικά και το σχετικό βίντεο με την αναδρομή στην πορεία του κόμματος και τις βασικές πολιτικές επιλογές που είχαν ως «σημαία» τους οι εκάστοτε ηγέτες της γαλάζιας παράταξης, θυμίζοντας σ   ` όλους του «λόγου το αληθές».


Τον κ. Αυγενάκη καλωσόρισε  ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας ατον δικό του χαιρετισμό, ο οποίος τον είχε συνοδεύσει και κατά την άφιξή του στο Ρόδον Palace, ανάμεσα στα μέλη της ΝΟ.ΔΕ Βοιωτίας και της ΟΝΝΕΔ. Στη συνέχεια, το λόγο είχε ο κ. Γιώργος Λιανός, Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ Βοιωτίας, που μαζί με τον κ. Θοδωρή Καλοπήτα, Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, ο οποίος ακολούθησε, είχαν την κεντρική ευθύνη για την διοργάνωση της ετήσιας αυτής συγκέντρωσης. Ο τελευταίος μάλιστα του αφιέρωσε και μια δική του μαντινάδα με πολιτικό χρώμα.


Μετά τις προσφωνήσεις, ο λόγος δόθηκε κατευθείαν στον καλεσμένο κ. Αυγενάκη, ο οποίος αφού χαιρέτησε όλους όσους βρίσκονταν ανάμεσά τους, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αείμνηστο Βαγγέλη Μπασιάκο, τ. Υπουργό και επί σειρά ετών Βουλευτή Βοιωτίας. «Σεβόμαστε τη μνήμη του αγαπητή Βίκυ» είπε καθώς απευθύνθηκε προς τη σύζυγό του Βικεντία,  πολιτικά οργανωμένη και η ίδια από την εφηβεία της στο κόμμα αλλά πάντοτε στη «σκιά» του πρόωρα χαμένου Ευ. Μπασιάκου.
Παρούσα πλέον σε πολλά δημόσια γεγονότα, κι` ανάμεσα στις κυρίες που πλαισίωσαν το κεντρικό τραπέζι, όπως η κα Άρια Αγάτσα, τ. Βουλευτής και υποψήφια της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, η κα Κική Μαχαίρα, επίσης πολιτευτής του κόμματος, η κα Σωσώ Μανάρα, η  δυναμική δικηγόρος  και  «κολώνα» της ΝΔ στην επαρχία Θηβών καθώς και η κα Λουκία Θεοδώρου, μάχιμη δικηγόρος κι` εκείνη, η οποία φαίνεται πως πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Βοιωτία, όποτε προκηρυχθούν οι εκλογές. Παρόντες ήταν ακόμη οι τ. Βουλευτές κκ. ΜΙχάλης Γιαννάκης και Γιάννης Καράμπελας, αλλά και πολλά ακόμη γαλάζια πρωτοκλασσάτα στελέχη όπως ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης  ο τ. Δήμαρχος Λεβαδεών και γνωστός δικηγόρος της πόλης κ. Αριστείδης Ρούσσαρης, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Γιώργος Βασιληάς, η αειθαλής κα Νίκη Δημακοπούλου κ.α. καθώς και  Αντιπεριφερειάρχες - Περιφερειακοί Σύμβουλοι όπως οι κκ. Αναστασία, Ταγκαλέγκας, κ.α. Ξεχωριστή είναι πάντοτε σ` αυτές τις συγκεντρώσεις και η παρουσία του κ. Παναγιώτη Περγαντά, προερχόμενος από τη Δράση, η οποία αποτελεί πλέον μια συνιστώσα μέσα στη ΝΔ. καθώς και ο κ. Δημήτρης Σύρμος, στέλεχος παλιό αλλά ο μόνος αξιολογημένος μέσα από τη σχετική διαδικασία που είχε θεσπίσει το κόμμα, απευθυνόμενο στην ίδια την κοινωνία. Παρόντες ήταν επίσης Πρόεδροι των Τοπικών Οργανώσεων από διάφορα μέρη της Βοιωτίας. 

Ας ακούσουμε τι είπε ο κ. Αυγενάκης, ενθυμούμενος τον Ευ. Μπασιάκο... 



















Ο κ. Αυγενάκης, μάλιστα, ευκαιρίας δοθήσεις από τη μαντινάδα του κ. Καλοπήτα, είπε σ` ένα άλλο σημείο της ομιλίας του…
Μιλώντας σ` αυτό το κομματικό ακροατήριο, ο κ. Αυγενάκης δεν παρέλειψε να «ζητήσει» να μείνουν πίσω οι προσωπικές διαφωνίες και όλοι ΜΑΖΙ, να συ στρατευτούν γύρω από το πρόγραμμα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ενωμένοι, όπως πολλές φορές επανέλαβε…

«Θέλουμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων» θα πει σ` ένα άλλο σημείο της ομιλίας του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής…  

Οδεύοντας προς το τέλος της ομιλίας του, ζήτησε πανστρατιά δυνάμεων, προκειμένου η ΝΔ να αποσπάσει υψηλά ποσοστά και στη Βοιωτία και μια καθαρή εκλογική νίκη…


Η βραδιά έκλεισε με δείπνο, όπου - όπως πάντα - ... "μεταξύ τύρου και αχλαδίου" , πολιτικά πρόσωπα και μέλη της γαλάζιας παράταξης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την παρούσα πολιτική κατάσταση και τις πολιτικές προτάσεις της ΝΔ στα κατά μέρους πηγαδάκια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: