Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

«Τα αρχαία θέατρα της Στερεάς Ελλάδας. Στα βήματα του Απόλλωνα και του Διονύσου»: Την Πέμπτη η διάλεξη από το ΔΙΑΖΩΜΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του χειμερινού κύκλου του έτους 2018 με θέμα: «Λεωφόροι Ανάπτυξης & Πολιτισμού», διοργανώνουν την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ. στην Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα) τη δεύτερη συζήτηση για την Πολιτιστική και Περιβαλλοντική Διαδρομή της Στερεάς Ελλάδας – «Τα μονοπάτια της ιστορίας». 

 Στο πλαίσιο της δεύτερης διάλεξης, η κ. Ροζίνα Κολώνια, επίτιμη Έφορος Αρχαιοτήτων, θα μας μιλήσει, με τίτλο: «Τα αρχαία θέατρα της Στερεάς Ελλάδας. Στα βήματα του Απόλλωνα και του Διονύσου». Μετά το πέρας της ομιλίας της, οι κ.κ. Ευαγγελία Παπαδοπούλου, Δρ. Αρχαιολογίας & Γιάννης Νικολόπουλος συνιδρυτής της εταιρείας “Clio Muse”, θα μας ξεναγήσουν στο «Ψηφιακό Πανόραμα της Φύσης και Πολιτισμού».
Συντονίζει ο πρόεδρος του Διαζώματος, κ. Σταύρος Μπένος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Megaron Plus: http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=3967 ή να δείτε το παρακάτω βίντεο:

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες: «ΔΙΑΖΩΜΑ» – κα Κατερίνα Αβραμοπούλου / 210 82 54 256.

Δεν υπάρχουν σχόλια: