Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Οι Γ` Χαιρετισμοί τελέστηκαν στον παλιό Αη Γιώργη στο Ακραίφνιο

 Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, που έτσι κι` αλλιώς αποπέμπει ο ιστορικός και προσφάτως ανακαινισμένος Ναός του Αγίου Γεωργίου Ακριαφνίου, τελέστηκαν την περασμένη Παρασκευή οι Γ` Χαιρετισμοί.
Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κκ. Γεωργίου - ο οποίος δεν παύει να «οργώνει» στην κυριολεξία όλες τις πόλεις και τα χωριά της πνευματικής επικράτειάς του, θέλοντας να βρίσκεται με οποιαδήποτε αφορμή κοντά στο ποίμνιό του – πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να πάρει την ευλογία του.
Παρόντες – ήταν – μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Ακραιφνίας κ. Γιάννης Φουρτάκας, η Δημοτική Σύμβουλος κα Έλενα Γεωργίου και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ακραιφνίου κ. Αλέκος Βασιλείου, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κατσαβριάς καθώς και ο πρώην Δήμαρχος κ. Κώστας Ξηρογιάννης, που πάντοτε τιμά  όλα τα ξεχωριστά γεγονότα του Δήμου μας.



 Μάλιστα, στο πλαίσιο της έλευσής του στη Βοιωτία προσκεκλημένος της ΝΔ, πέρασμα από το Ακραίφνιο  έκανε και ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ κ. Ανδρέα Κουτσούμπα, την πολιτευτή της ΝΔ κα Λουκία Θεοδώρου, κ.α. Ο Αυγενάκης δεν προσκύνησε μόνο, αλλά έμεινε μέχρι το τέλος, ανταλλάζοντας απόψεις με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας. 








Δεν υπάρχουν σχόλια: