Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Δύο υποτροφίες προσφέρουν στο ΓΕΛ Ορχομενού οι Αφοι Τσαμπά Α.Β.Ε.Ε.


Παρά την κρίση, παραμένουν δυνατοί, χάρις στην νοικοκυρεμένη τους διαχείριση , τα  ανταγωνιστικά τους προϊόντα και την διαρκεί εξέλιξή τους. Πρόκειται για την βιοτεχνία «Αφοι Τσαμπά Α.Β.Ε.Ε.» με έδρα τον Ορχομενό, η οποία  προσφέρει στο ΓΕΛ Ορχομενού δύο υποτροφίες για το σχολικό έτος 2017-2018 στους μαθητές της Β` Τάξης. 

Όπως θα δείτε και στην σχετική  επιστολή τους προς τον Δντη του Σχολείου κ. Γιάννη Κωτσαλά, οι Αφοι Τσαμπά προσφέρουν το ποσό των 400 ευρώ για δύο μαθητές της Β` Λυκείου, οι οποίοι θα αποσπάσουν φέτος τον μεγαλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας . 
Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από πρόταση του Λυκειάρχη μας, με στόχο να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στην μαθητική κοινότητα, πρόταση που αποδέχθηκε άμεσα η οικογένεια Τσαμπά,  φανερώνοντας για άλλη μια φορά την βαθιά κοινωνική τους ευαισθησία.



  
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς:
ΓΕΛ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
Τηλέφωνο:

Ημερομηνία:
19.01.2018

Υπόψη:  Διευθυντή κυρίου  Ιωάννου Κωτσαλά

Θέμα: ενημέρωση


Κύριε Διευθυντά,

Η εταιρεία μας αποφάσισε να χορηγήσει το ποσό των 800 ευρώ με σκοπό να χρησιμοποιηθεί από το σχολείο σας ως δύο ισόποσα χρηματικά βραβεία τα οποία θα δοθούν σε μία μαθήτρια και έναν μαθητή της δευτέρας τάξεως (Β΄ Λυκείου) κατά το σχολικό έτος 2017 / 2018.
Το κριτήριο επιλογής των δύο μαθητών σας θα είναι ο μεγαλύτερος μέσος όρος βαθμολογίας κατά το σχολικό έτος 2017 / 2018.

Εκ μέρους της εταιρείας

Κώστας Τσαμπάς



Θυμίζουμε πως η εταιρεία ATC ΑΦΟΙ ΤΣΑΜΠΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980, με αρχικό αντικείμενο την παραγωγή σφυρήλατων εξαρτημάτων για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Σήμερα, μετά από περισσότερα από 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και εξέλιξης, η ATC ΑΦΟΙ ΤΣΑΜΠΑ Α.Ε. διαθέτει ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 6.500 m² και υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό συνολικής κινητήριας ισχύος 1.100 ΗΡ και θερμικής ισχύος 1.986 KW. Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2008 από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης.
Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στην περιοχή του δήμου Ορχομενού Βοιωτίας, στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορχομενού – Λειβαδιάς, σε απόσταση 130 χλμ. Βορειοδυτικά της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: