Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Την Τετάρτη στο ΕΒΕΑ η παρουσίαση του βιβλίου «Κώστας Καραμανλής – Το τελευταίο εμπόδιο»

Το βιβλίο της Σοφίας Λουκέρη «Κώστας Καραμανλής – Το τελευταίο εμπόδιο – Στόχος τους η Ελλάδα» θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων ΕΡΜΗΣ του Ε.Β.Ε.Α. (Ακαδημίας 7, Αθήνα 10671)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και τ. Υπουργός Νικήτας Κακλαμάνης, ο καθηγητής Αντώνης Μακρυδημήτρης ο οποίος διετέλεσε σύμβουλος του Κώστα Καραμανλή στις κυβερνήσεις του, ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, αλλά και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κώστας Μίχαλος.

Η συζήτηση αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αφού θα καλύψει άγνωστες πτυχές της διακυβέρνησης Καραμανλή, τις προσπάθειες αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης από τον τότε Πρωθυπουργό αλλά και τους τραγικούς χειρισμούς του Γιώργου Παπανδρέου μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ.

Το βιβλίο που κυκλοφορεί με την υποστήριξη της εφημερίδας «Νεοδημοκράτης» είναι μια ολοκληρωμένη απάντηση αλήθειας, στον οχετό ψεύδους και λάσπης που δέχεται ακόμη και σήμερα ο Κώστας Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία, από αυτούς που φέρουν την ευθύνη για το κατάντημα της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: