Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τι θα κάνουν οι γυναίκες της Λιβαδειάς την Παρασκευή για τους συνέδρους και τους επισκέπτες της πόλης; Ραντεβού στην Νεροτριβή! *


Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς διοργανώνει για δεύτερη φορά «ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ» στην αίθουσα της ΝΕΡΟΤΡΙΒΗΣ που ευγενικά μας παραχώρησε ο Δήμος Λεβαδέων.  

«Την Παρασκευή -ημέρα έναρξης- και στις 21.00 το βράδυ θα έχουμε την χαρά και την τιμή, να υποδεχτούμε στον χώρο της έκθεσης την Δήμαρχο Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και τους Συνέδρους που θα βρίσκονται στην πόλη μας για το διήμερο συνέδριο που διοργανώνει ο Δήμος Λεβαδέων, ως μέλος του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια, στις 16 και 17 Μαρτίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος”» αναφέρει στο μήνυμά της η δραστήρια Πρόεδρος τους κα Γεωργία Καρβούνη.
«Η υποδοχή τους θα γίνει από κοπέλες του Συλλόγου μας οι οποίες θα φορούν την παραδοσιακή γυναικεία φορεσιά της περιοχής μας και αφού ξεναγηθούν στον χώρο της έκθεσης , θα τους προσφερθούν χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά, φτιαγμένα από μέλη του Συλλόγου μας.
Στην έκθεση μας εκτός των παραδοσιακών φορεσιών από όλη την Ελλάδα που εκτίθενται , γίνεται αναπαράσταση του νυφιάτικου γιούκου και του πλυσίματος των προικιών» συνεχίζει η κα Καρβούνη
Και καταλήγει: «Να σημειώσουμε ότι τα εκθέματα -εκτός των όσων ανήκουν στον Σύλλογο μας-αποτελούν ευγενική παραχώρηση άλλων Συλλόγων αλλά και ιδιωτών στους οποίους προστρέξαμε, και χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν.  Την επιμέλεια της έκθεσης για μία ακόμη φορά είχε η ταλαντούχα Νάνσυ Λούλου.  Τον σχεδιασμό της αφίσας ο καλός μας φίλος Θανάσης Παντρευτής. Σας περιμένουμε λοιπόν για ένα ταξίδι στον χρόνο και την παράδοση».

*Η έκθεση θα διαρκέσει από 16 έως και 25 Μαρτίου 2018 και θα λειτουργεί 10.00-13.00 το πρωί και 18.00-21.00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: