Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Η MYTILINEOS υπερήφανος χορηγός της έκθεσης «160 χρόνια Made in Greece»


To 1966 εγκαινιάζεται η βιομηχανική μονάδα της «Αλουμίνιον της Ελλάδος». Μέσα σε λίγο καιρό δημιουργείται ο πρότυπος οικισμός Άσπρα Σπίτια για οικογένειες εργαζομένων, χτισμένος κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα από τον περίφημο πολεοδόμο Κωνσταντίνο Δοξιάδη. Σήμερα φιλοξενεί περίπου 3.000 κατοίκους. Το 2005, η ΑτΕ εξαγοράζεται από τη MYTILINEOS.
Ανακαλύψτε περισσότερα κάνοντας ένα ταξίδι στην ελληνική βιομηχανία. Στην έκθεση «160 χρόνια Made in Greece” παρουσιάζεται η σύγχρονη ιστορία της ελληνικής βιομηχανίας με περισσότερα από 800 αντικείμενα, μηχανήματα, πρώτες ύλες, φωτογραφίες, σπάνια έγγραφα, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και πρωτότυπα ιστορικά κείμενα.

Η MYTILINEOS, υπερήφανος χορηγός της έκθεσης, «160 χρόνια Made in Greece», παρουσιάζει στο πλαίσιο παράλληλων δράσεων της διοργάνωσης το πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής «Μηχανικοί στην πράξη», που δίνει τη δυνατότητα σε νέους μηχανικούς να αποκτήσουν εμπειρία πάνω στο αντικείμενό τους επί τω έργω. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/160madeingreece/

Δεν υπάρχουν σχόλια: