Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας -Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας το "Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2018"




Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας -Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας το "Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2018" στις 12 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά για την πολύπλευρη ηθική και οικονομική στήριξή της στις προσπάθειές μας..


       Όλα τα τμήματα του Ομίλου παρουσίασαν χορούς της πατρίδας μας σε διδασκαλία του Κώστα Πατσαλή και  τραγούδησε η παιδική χορωδία του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού με υπεύθυνο τον κ. Βασίλη Ζαραμπούκα. Το Φεστιβάλ  τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ με υπεύθυνο διδασκαλίας χορών τον Δημήτρη Ζυγογιάννη , ο Πολιτιστικός, Χορευτικός Σύλλογος «Η Αρέθουσα» ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με υπεύθυνη διδασκαλίας τη Σπυριδούλα Μορέλλα & Το Κέντρο έρευνας και μελέτης παραδοσιακού χορού και λαϊκού πολιτισμού «Διόνυσος» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με υπεύθυνο διδασκαλίας χορών τον  Γιώργο Λυκεσά.
Την εκδήλωση τίμησαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Καραβαγγέλη Κική, η δημοτική σύμβουλος κα Έλενα Γεωργίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ορχομενού κ. Βασίλης Τάγκαλης , ο π. Αθανάσιος Αθανασίου , ο π. Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους , ο υπεύθυνος του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Γ.Βούτσας , εκπρόσωποι συλλόγων κ.ά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον π. Χαράλαμπο Χατζηχαραλάμπους για την παραχώρηση των ξενώνων του Αι-Γιάννη.
Επίσης, ευχαριστούμε τον λαϊκό μας ζωγράφο Γιώργο Ναούμ για την παραχώρηση του υπέροχου πίνακα που απεικόνιζε τον παλιό Ορχομενό για το σκηνικό μας.
Επίσης, ευχαριστούμε τα καταστήματα :
Αρτοποιείο Ειρήνης Τσίνα Αγίου Δημητρίου,  αρτοποιείο Παναγιωτίδη Τότας, αρτοποιείο Ζαννιά Δημήτρη,  αρτοποιειο Κουρεντή Δημήτριου, αναψυκτήριο Ζαχαρούλας Μπάφα,  το κατάστημα «Γεύσεις» της Κωνσταντίνου Βίκυς , τo café Bar Πόλντο, τα ανθοπωλεία Μαρίας Καλαντζή, Γιαταγάνα Ανθούλας, Κουκογιάννη Λάμπρου.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας Orchomenos-press, Τα ΝΕΑ της Βοιωτίας, Βοιωτική Ώρα.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους χορευτές και χορεύτριες, μικρούς και μεγάλους για τον κόπο τους όλο αυτόν τον καιρό για τη σωστή προετοιμασία. Και φυσικά όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: